OGLAŠIVAČ: Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja

Konkurs za sufinansiranje projekata promocije u okviru festivala “Dani nauke i inovacija 2023” sa ukupnim iznosom sredstava od 50.000 €

Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja Vas poziva da učestvujete u organizaciji 11. Festivala Dani nauke i inovacija za 2023. godinu.

Kao centralni godišnji događaj Ministarstva, Festival ima za cilj da nauku i inovacije približi najširoj populaciji, odnosno da podstiče, promoviše i popularizuje naučnoistraživačku i inovacionu djelatnost među različitim ciljnim javnostima u Crnoj Gori. Festival svakim novim izdanjem privlači sve više posjetilaca i postao je događaj koji se ne propušta.

Kao i do sada, ovogodišnji Festival će biti održan na više lokacija u Crnoj Gori, u periodu od 27. do 30. septembra 2023. godine.

Pozivamo sve zainteresovane da budu dio organizacionog tima Festivala i daju mu svoj direktan doprinos, kroz konkretne predloge projekata promocije nauke.

Pridružite nam se u proslavi uloge koju nauka i inovacije igraju u društvu kroz sticanje novih vještina, radosti novih otkrića, spoznaje odgovora na ključna pitanja koja oblikuju našu stvarnost i budućnost.

Ukupan iznos sredstava za potrebe realizacije Konkursa je 50.000 , a sufinansiranje Ministartsva po jednoj prijavi je ograničeno na 3.000 .

Prijave se podnose do 21. avgusta 2023. godine.Odluku o objavljivanju Konkursa, Konkurs i prijavni obrazac možete preuzeti ovdje:

© 2022. S3 pametna specijalizacija u Crnoj Gori. Sva prava zadržana.
Sajt kreirao Studio 081

Kontakt

Rimski Trg bb
81000 Podgorica, Crna Gora
https://www.gov.me/mntr