Dodjela nagrada najboljima u seoskom turizmu i sajam domaćih proizvoda

DATUM: 24/12/2022
LOKACIJA: Kolasin
ORGANIZATOR: Ministarstvo ekonomskog razvoja

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma organizuje sjutra (24. decembar) događaj u Kolašinu povodom dodjele nagrada najboljima u seoskom turizmu u 2022. godini. Događaj koji se održava na trgu Boraca (glavni gradski trg) u 11 časova otvoriće ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović i predsjednik opštine Kolašin Vladimir Martinović.

Bogat kulturno- umjetnički program upotpuniće nastup KUD “Mijat Mašković” i pjevačke grupe Đude, nakon čega će u 12h ministar Đurović dodijeliti 9 nagrada u tri kategorije: najbolje seosko domaćinstvo, najbolja seoska domaćica, najbolji mladi seoski domaćin- najbolja mlada seoska domaćica.

Nakon svečanog uručenja nagrada, nastupiće naš poznati bend “Crveno & Crno”.

Tokom događaja koji će trajati do 15 časova na trgu je organizovan i mini sajam na kome će biti izloženi domaći proizvodi seoskih domaćinstava iz cijele Crne Gore.

Ministar Đurović u 13 sati posjetiće i Skijalište 1600 povodom simboličnog otvaranja zimske turističke sezone na kome će nastupiti DJ Niggor.

Pozivamo medije i građanke i građane da zajedno, uz hranu, piće, i dobru muziku podržimo naše domaće proizvođače i na najbolji način ispratimo 2022. godinu.

© 2022. S3 pametna specijalizacija u Crnoj Gori. Sva prava zadržana.
Sajt kreirao Studio 081

Kontakt

Rimski Trg bb
81000 Podgorica, Crna Gora
https://www.gov.me/mntr