EIT Food InfraBooster dvodnevna online obuka

DATUM: 07/06/2023

Tim stručnjaka Univerziteta u Varšavi sprovodi dvodnevnu online obuku početnog nivoa edukativnog programa  InfraBooster – InfraBooster Foundation, namijenjenu zaposlenima u istraživačkim organizacijama (univerzitetima i istraživačkim institutima) koje posjeduju istraživačku infrastrukturu iz oblasti poljoprivrede i proizvodnje hrane iz neke od fokusnih oblasti EIT Food: diversifikacija proteina, cirkularni sistemi hrane, digitalno praćenje, održiva poljoprivreda, održiva akvakultura i ciljana prehrana. Radionica će biti održana 12. i 13. juna 2023. godine, a prijava je otvorena za sve učesnike iz zemalja Zapadnog Balkana i zemalja obuhvaćenih EIT Regionalnom šemom za inovacije (RIS). Radni jezik je engleski.

Kurs se sprovodi kao spoj online obuke, prezentacija, diskusija, studija slučaja, i individualnih i timskih zadataka. Da bi bili prihvaćeni za učešće na obuci, prijavitelji moraju biti rezidenti jedne od regija obuhvaćene EIT Regionalnom šemom za inovacije ili regija Zapadnog Balkana.

Važno! Prijavitelji zaposleni u organizacijama javnog sektora RIS zemalja i zemalja Zapadnog Balkana ne plaćaju kotizaciju.

Radionica je namijenjena baš Vama ako ste dio istraživačke infrastrukture koja ima nedovoljno iskorišćen komercijalni potencijal, ili ako se pitate kako da valorizujete potencijal tako što ćete ga usmjeriti na komercijalnu saradnju između nauke i industrije.

Prijavite se putem linka https://apply.eitfood.eu/en_GB/courses/course/149-infrabooster

Ako imate pitanja, pišite na infrabooster@wz.uw.edu.pl

Prijave za obuku otvorene su do 6. juna 2023. godine!

EIT InfraBooster  je modularni program obuke za predstavnike istraživačkih organizacija iz zemalja Zapadnog Balkana i susjednih zemalja koje imaju istraživačke infrastrukture. EIT InfraBooster Foundation je početni nivo edukativnih modula InfraBooster i osnov za napredne nivoe obuke, koji omogućava razumijevanje konteksta inovacija kroz koji istraživačke infrastrukture mogu uspostaviti saradnju na polju nauke i industrije. U osnovnom dijelu obuke moduli su namijenjeni naučnicima i ekspertima za marketing, razvoj biznisa, transfer tehnologija i upravljanje infrastrukturama. Program nudi sticanje znanja, izgradnju kapaciteta i podršku razvoju usluga baziranim na istraživačkim infrastrukturama koje možete ponuditi kompanijama. InfraBooster će Vas približiti industriji, osnažiće Vaš potencijal za saradnju, pomoći Vam da izađete na međunarodnu scenu, pojačati inovativnost Vaše institucije, i omogućiti da stvorite novi izvor prihoda.

Više informacija o programu EIT InfraBooster Foundation možete naći na:

https://www.eitfood.eu/projects/infrabooster/infrabooster-foundation

© 2022. S3 pametna specijalizacija u Crnoj Gori. Sva prava zadržana.
Sajt kreirao Studio 081

Kontakt

Rimski Trg bb
81000 Podgorica, Crna Gora
https://www.gov.me/mntr