EIT InfraBooster – Program za valorizaciju evropskih istraživačkih infrastruktura

DATUM: 18/05/2023

EIT Food InfraBooster Foundation poziva aplikante iz istraživačkih organizacija (univerziteta i istraživačkih instituta) koje posjeduju istraživačku infrastrukturu iz oblasti poljoprivrede i proizvodnje hrane iz neke od fokusnih oblasti EIT Food: diversifikacija proteina, cirkularni sistemi hrane, digitalno praćenje, održiva poljoprivreda, održiva akvakultura i ciljana prehrana, da se prijave za učešće na radionici koju će eksperti sa Fakulteta za menadžment Varšavskog univerziteta održati 22. i 23. maja 2023. godine u glavnom gradu Poljske, Varšavi. Radionica je otvorena za sve učesnike iz zemalja Zapadnog Balkana i zemalja obuhvaćenih EIT Regionalnom šemom za inovacije (RIS). Radni jezik je engleski.

Radionica je namijenjena baš Vama ako ste dio istraživačke infrastrukture koja ima nedovoljno iskorišćen komercijalni potencijal, ili ako se pitate kako da valorizujete potencijal tako što ćete ga usmjeriti na komercijalnu saradnju između nauke i industrije.

Radionica je hibridna – ako ne možete fizički prisustvovati, omogućeno je online učešće. Prijavite se putem linka https://learning.eitfood.eu/our-courses/infrabooster/ ili kontaktirajte koordinatorku za EIT InfraBooster Foundation: Katarzyna Kotowska kkotowska@wz.uw.edu.pl

Prijave za radionicu otvorene su od 24. aprila do 18. maja 2023. godine!

EIT InfraBooster je modularni program obuke za predstavnike istraživačkih organizacija iz zemalja Zapadnog Balkana i susjednih zemalja koje imaju istraživačke infrastruktureEIT InfraBooster Foundation je početni nivo edukativnih modula InfraBooster i osnov za napredne nivoe obuke, koji omogućava razumijevanje konteksta inovacija kroz koji istraživačke infrastrukture mogu uspostaviti saradnju na polju nauke i industrije, a na kraju pohađanja dobija se zvanično priznat certifikat. U osnovnom dijelu obuke moduli su namijenjeni naučnicima i ekspertima za marketing, razvoj biznisa, transfer tehnologija i upravljanje infrastrukturama. Program nudi sticanje znanja, izgradnju kapaciteta i podršku razvoju usluga baziranim na istraživačkim infrastrukturama koje možete ponuditi kompanijama. InfraBooster će Vas približiti industriji, osnažiće Vaš potencijal za saradnju, pomoći Vam da izađete na međunarodnu scenu, pojačati inovativnost Vaše institucije, i omogućiti da stvorite novi izvor prihoda.

Više informacija o programu EIT InfraBooster Foundation možete naći na:

https://www.eitfood.eu/projects/infrabooster/infrabooster-foundation

© 2022. S3 pametna specijalizacija u Crnoj Gori. Sva prava zadržana.
Sajt kreirao Studio 081

Kontakt

Rimski Trg bb
81000 Podgorica, Crna Gora
https://www.gov.me/mntr