Konsultacije “Izazovi/šanse iz ugla pametne specijalizacije za oblast ICT“

DATUM: 14/11/2022
LOKACIJA: Privredna komora Crne Gore
ORGANIZATOR: MNTR i PKCG

U cilju što uspješnijeg umrežavanja, razmjene mišljenja, informacija i iskustava iz ICT oblasti, kao horizontalnog prioriteta, koji je prepoznat kroz Strategiju S3, Privredna komora Crne Gore zajedno sa Ministarstvom nauke i tehnološkog razvoja organizuje konsultacije „Izazovi/šanse iz ugla pametne specijalizacije za oblast ICT“ koji će se održati 14. novembra 2022. godine u 10h u Privrednoj komori Crne Gore, Novaka Miloševa 29/II Podgorica.

Tom prilikom, privredni subjekti će se upoznati sa radom Inovacione radne grupe za oblast ICT,  trenutnim statusom prepoznatih aktivnosti iz Strategije pametne specijalizacije, a vezane su za ICT, kao i budućim planiranim aktivnostima.

Cilj navednog događaja je transparentna i konkretna identifikacija potreba/izazova privatnog sektora kada je u pitanju razvoj ICT oblasti, iz ugla pametne specijalizacije, uz prikupljanje predloga za rješavanje istih, a sve sa ambicijom što boljeg pozicioniranja ICT sektora kao jednog od bitnih nosioca razvoja Crne Gore.

Prisustvo možete potvrditi popunjavanjem prijave na LINK-u, najkasnije do srijede, 09.11.2022. godine.

© 2022. S3 pametna specijalizacija u Crnoj Gori. Sva prava zadržana.
Sajt kreirao Studio 081

Kontakt

Rimski Trg bb
81000 Podgorica, Crna Gora
https://www.gov.me/mntr