Poziv za učešće na radionici za pisanje sažetaka projekata za grant šemu za podršku implementaciji S3

DATUM: 20/01/2023
LOKACIJA: Privredna komora Crne Gore
ORGANIZATOR: MERT, MNTR i MF

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma u saradnji sa Ministarstvom finansija i Ministarstvom nauke i tehnloškog razvoja, uz podršku Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, objavilo je Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru grant šeme „Podrška implementaciji Strategije pamentne specijalizacije (S3) kroz projekte”, čija je ukupna vrijednost 900.000 eura.

Pozivamo sve zainteresovane potencijalne aplikante da učestvuju na radionici za pisanje sažetaka projekata (Concept Note) za prijavu na pomenuti Poziv.

Radionica je namijenjena sljedećim ciljnim grupama: mikro, mala ili srednja preduzeća, naučno-istraživačke ustanove, javni Iili privatni univerziteti, subjekti inovacione infrastrukture.

Radionica će biti održana u petak, 20. januara 2023. godine u periodu od 10 h do 14 h, u prostorijama Privredne komore Crne Gore.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave putem e-mail adrese milan.sljukic@wyg-ta.eu, najkasnije do srijede, 18. januara 2023.

Molimo da uz prijavu dostavite sljedeće podatke: ime i prezime, preduzeće/organizacija, pozicija, e-mail i kontakt telefon.

Napominjemo da je registracija obavezna i da je broj mjesta ograničen.

Radionica je organizovana u okviru projekta „Jačanje kapaciteta za podršku primjeni Strategije pametne specijalizacije“ kojim koordinira Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma, a finansira se iz EU pretpristupnih fondova.

© 2022. S3 pametna specijalizacija u Crnoj Gori. Sva prava zadržana.
Sajt kreirao Studio 081

Kontakt

Rimski Trg bb
81000 Podgorica, Crna Gora
https://www.gov.me/mntr