Objavljeno: 04/03/2022

EIT Food NPD Skills radionica

Evropski institut za inovacije i tehnologiju (EIT), kroz inicijativu EIT Food, organizuje radionicu o razvoju novih proizvoda (NPD) u prehrambenoj industriji. Radionica je namijenjena prevashodno istraživačima i zaposlenima u prehrambenoj industriji.

Radionica će se održati po konceptu „mješovitog učenja” u toku aprila i maja (u formi onlajn predavanja), dok će se završna dvodnevna sesija održati u Varšavi krajem juna.

Radionica će, kroz niz praktičnih sesija, kao što su: obrada namirnica, čulne procjene, video studije slučaja, virtuelne ture, timski rad, vježbe zasnovane na simulaciji i studije slučaja različitih svjetskih kompanija i startapova, omogućiti relevantnim akterima da steknu ili usavrše znanja i vještine razvoja novih proizvoda na tržištu hrane i pomoći da svoje ideje pretvore u djelo.

Takođe, posebna sesija će biti posvećena umrežavanju zainteresovanih aktera i razmjeni znanja, iskustava i ideja među njima.

Više detalja o događaju možete pronaći na stranici: www.eitfoodnpdskills.eu .

Prijave se podnose putem platforme dostupne na sljedećem linku: https://apply.eitfood.eu/courses/course/117-npd-skills-learn-through-experience

Rokovi za prijavu su:

– 13. mart 2022. godine;

– 30. mart 2022. godine i

– 24. april 2022. godine.

Evaluacije će se vršiti po prispijeću prijava.

© 2022. S3 pametna specijalizacija u Crnoj Gori. Sva prava zadržana.
Sajt kreirao Studio 081

Kontakt

Rimski Trg bb
81000 Podgorica, Crna Gora
https://www.gov.me/mntr