OGLAŠIVAČ: Ministarstvo Nauke

Javni poziv za strateško partnerstvo u sprovođenju pred-akceleracijskog programa za inovativne startapove

Ministarstvo nauke raspisuje javni poziv za strateške partnere koji bi realizovali program pred-akceleracije inovativnih startapova. Naime, u Programu podsticanja inovativnih startapova (2019-2021) utvrđena je ova aktivnost sa ciljem da se vrši selekcija kvalitetnih i perspektivnih ideja inovativnih timova i da im se, kroz intenzivan program podrške pruži mogućnost da testiraju i značajno unaprijede svoju ideju, u tehničkom ali i poslovnom aspektu. Kroz javni poziv podržaće se prijave pravnih lica ili konzorcijuma kojima će se osnažiti kvalitetni inovativni startap projekti, koji će biti spremni za dalje faze razvoja i rasta.

Pred-akceleracijski program je namijenjen preduzetnicima ili inovatorima u ranoj fazi preduzetničkog poduhvata, koji namjeravaju da iznesu nove proizvode ili usluge na tržište. Ovaj pred-akceleracijski program ima cilj da obuči i podrži do 10 timova iz Crne Gore tokom 4-6 mjeseci.

Realizacija selektovanih programa trajaće 9 mjeseci, odnosno biće okončana krajem 2020. g.
Jedan od zahtjeva javnog poziva je da program podrške bude usmjeren na oblasti Strategije pametne specijalizacije Crne Gore i Ciljeva održivog razvoja UN.
Prijave na Javni poziv potrebno je dostaviti najkasnije do 15. septembra 2019. godine, do 14:00 časova.

Tekst Javnog poziva i Prijavni formular možete preuzeti ovdje:

http://www.mna.gov.me/vijesti/208138/Ministarstvo-nauke-trazi-strateskog-partnera-za-sprovodenje-pred-akceleracijskog-programa-za-inovativne-startapove.html

© 2022. S3 pametna specijalizacija u Crnoj Gori. Sva prava zadržana.
Sajt kreirao Studio 081

Kontakt

Rimski Trg bb
81000 Podgorica, Crna Gora
https://www.gov.me/mntr