Objavljeno: 05/04/2023

Otvorene su prijave za Program edukacija IPC Tehnopolis za 2023. godinu

Nakon šest uspješno realizovanih ciklusa u prethodnom periodu, IPC Tehnopolis će i u ovoj godini u okviru Programa edukacija organizovati devet obuka koje su namjenjene kako djeci tako i odraslima.

U novom ciklusu planirana je organizacija obuka za odrasle čije su teme: digitalni marketing, dizajn i štampa, finansije za nefinansijere i CNC operateri, dok su najmlađima namijenje obuke na teme: robotika i kodiranje, Arduino i 3D štampa i modelovanje. Obuke će se realizovati u periodu od aprila do septembra.

Cilj obuka za odrasle je da polaznici steknu znanja kako bi usavršili svoje profesionalne vještine i pronašli zaposlenje, realizovali poslovne ideje i započeli sopstveni biznis ili unaprijedili postojeći.

Broj mjesta za obuke za odrasle je ograničen, a svi zainteresovani mogu poslati svoj CV uz motivaciono pismo na mail milena@tehnopolis.me, najkasnije do 03. maja 2023. Prilikom slanja prijave potrebno je da kandidati navedu svoje ime i prezime, broj telefona, kao i obuku za koju se prijavljuju. Detaljnije informacije o obukama se mogu pronaći nanjihovom sajtu ili na društvenim mrežama.

Poseban segment Programa edukacija je posvećen djeci i mladima i to uzrasta od 5 do 17 godina, koje će se organizovati u saradnji sa vrtićem, osnovnim i srednjim školama, koji kroz rad sa robotima i 3D štampačima, uz dizajn, izradu i programiranje razvijaju osnovne STEM vještine (set vještina koje se tiču inženjeringa, tehnologije i nauke). Takođe, uče se i brojnim vještinama kao što su kreativnost, kritičko razmišljanje, timski rad i komunikacija.

© 2022. S3 pametna specijalizacija u Crnoj Gori. Sva prava zadržana.
Sajt kreirao Studio 081

Kontakt

Rimski Trg bb
81000 Podgorica, Crna Gora
https://www.gov.me/mntr