Objavljeno: 06/07/2022

Produžen rok za prijavu na Poziv za jačanje vještina u poljoprivredno-prehrambenom sektoru do 25. jula

Evropska trening fondacija (ETF) produžila je rok do 25. jula 2022. godine za prijavu na Poziv za jačanje vještina u poljoprivedno-prehrambenom sektoru.

Ovaj Poziv za unapređivanje vještina za razvoj preduzeća u zemljama Zapadnog Balkana fokusira se na mala i srednja preduzeća (MSP) aktivna u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije. Sve aktivnosti su usmjerene na pružanje prilagođene podrške u povezivanju stručnog obrazovanja i obuke malih i srednjih preduzeća u oblasti inovacija, razvoja vještina za povećanje produktivnosti i kvaliteta rada u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

Ohrabruju se:

  • Inovativna MSP uključena u oblastima kao što su: digitalna transformacija i održiva tranzicija poljoprivredno-prehrambenog sektora;
  • MSP koja još uvijek nijesu ali nastoje da unaprijede inovacione vještine u poslovanju;
  • Poslovna udruženja i industrijski klasteri koji podržavaju internacionalizaciju poljoprivredno-prehrambenih malih i srednjih preduzeća;
  • VET institucije uključene u inovacije i formiranje vještina u poljoprivredno-prehrambenoj oblasti;

da se prijave do 25. jula, putem mejl adrese: etf_s4e_call@etf.europa.eu ili kvd@etf.europa.eu i dostave osnovne informacije kao što su kratak opis kompanije/institucije/udruženja i zašto su zainteresovani da učestvuju.

© 2022. S3 pametna specijalizacija u Crnoj Gori. Sva prava zadržana.
Sajt kreirao Studio 081

Kontakt

Rimski Trg bb
81000 Podgorica, Crna Gora
https://www.gov.me/mntr